Malin Spindel

Jag brinner för att guida Dig genom återhämtande yogapass! Det kan vara lugn och mjukgörande yin yoga, djupavslappnande nidra eller flödande och stärkande yoga.

Profile image Malin Spindel

Jag ger dig en tid och plats att varva ner, lyssna inåt, ta hand om kroppen och det som pågår inom dig. En chans till återhämtning!

Mina yogapass

Vare sig du är nybörjare eller van att praktisera yoga vill jag att du ska få en trygg, personlig och pedagogisk guidning. 

Varför yoga? 

De flesta mår bra av att yoga för att det är en prestationslös praktik där du får möjlighet att lära känna dig själv, samtidigt som du bygger styrka i både kropp och själ i Din takt.

Yoga kan hjälpa dig att

  • Bli fysiskt starkare och rörligare
  • Minska stelhet, smärtor och värk
  • Öka ditt fokus och din kreativitet
  • Lugna ditt nervsystem (kicka igång lugn- och rosystemet)
  • Få bättre sömn
  • Få mer balans i vardagen
  • Lära känna din kropp
  • Öka din självkänsla och självkärlek
  • Lära känna dina tankemönster och beteenden
  • Förbättra ditt andningsmönster

Forskning kring yoga ökar och har visat ge en rad positiva hälsoeffekter på bl.a. ångest, stress, smärta, depression, trötthet, sömnsvårigheter, artros och högt blodtryck. Ganska bra, eller hur?

Jag har lärt mig att längre tillfällen för återhämtning är otroligt givande och nyttigt för kropp och knopp. Jag har särskilt uppskattat den öppna stämningen som tillåtit skratt, tårar och lugn. Det är OK att låta kroppens alla känslor bubbla upp och varje tillfälle har rensat tankarna. Jag har känt mig mer harmonisk tack vare kursen!

- Helena, VD

Varför jag praktiserar och guidar yoga

Det gör mig kort sagt till en bättre människa, både för mig själv och hur jag är mot andra. Det är en stund att känna in och jag kan ge mig det jag behöver. Yogapraktik gör mig mindre stressad och hjälper mig att leva mer i nuet, snarare än "uppe i huvudet". Det gör mig grundad, lugn och hjälper mig att slappna av och sova bättre. 

Jag guidar för att jag vill ge Dig en möjlighet att göra samma sak. Komma ikapp med livet och ge dig en plats att landa i trygghet, mjukhet och kravlöshet. Det finns alldeles för få sådana platser i dagens samhälle!

Dansare och yoga

Yoga är ett jättebra komplement för dig som danstränar och jobbar med dans. Den erbjuder långsamhet, rehabilitering, läkning, kroppskännedom och en möjlighet att verkligen känna inifrån och ut, både fysiskt och psykiskt. Även en stund att slappna av och komma bort från prestation och därmed läka.

Om du vill veta mer om yoga som komplement till dansträning - mejla mig på malin@breathingyoga.se

Utbildningar

Kontakt
Kontakta mig

Har du några frågor eller vill boka yogapass? Skicka ett mail till mig på malin@breathingyoga.se, eller kontakta mig via Instagram eller Facebook.

Boka