OnlineYoga
med Malin Spindel

Ibland kan, vill eller orkar man helt enkelt inte ta sig iväg till en yogastudio. Eller kanske finns det inte någon där du bor? Med OnlineYoga kan du yoga var som helst med mig, bara du har tillgång till internet och en mobil, dator eller surfplatta. 

Jag spelar in de flesta av mina pass, så om du är mer morgon- eller kvällspigg än mig och vill yoga när jag inte gör det, så kan du få en videolänk och göra det när du vill! 

Jag vill vara med!

OnlineYoga, Yoga Online - med Malin Spindel

Schema

Hur?

Aktuella kurser & drop-In

Du hittar alla bokningsbara pass under min bokningssida

ParkYoga i Sollentuna, som även sänds Live via Facebook.
Läs om ParkYoga & LiveYoga här

Just nu erbjuder jag både kurser och drop-in via ZOOM.
Läs om OnlineYoga här

OnlineYoga

Sänds som videosamtal via en kostnadsfri app som heter Zoom.

Läs mer

Du får en videolänk innan passet börjar

Ca 20 minuter innan passet börjar får du en länk av mig som leder till en app som heter Zoom. Den går att ladda ner i datorn, mobilen eller surfplattan.

Jag öppnar videolänken ca 10 minuter innan passet börjar, och då är det fritt fram att logga in. Logga gärna in några minuter innan passet börjar så att vi hinner säga hej och se att allt tekniskt fungerar som det ska.

När du är med på passet så visar du din kamera, men har din mikrofon avstängd. På det sätt så kan jag se dig och ge mer relevanta instruktioner till er.