OnlineYoga
med Malin Spindel

Ibland kan, vill eller orkar man helt enkelt inte ta sig iväg till en yogastudio. Eller kanske finns det inte någon där du bor? Med OnlineYoga kan du yoga var som helst med mig, bara du har tillgång till internet och en mobil, dator eller surfplatta. 

Jag spelar in de flesta av mina pass, så om du är mer morgon- eller kvällspigg än mig och vill yoga när jag inte gör det, så kan du få en videolänk och göra det när du vill! 

Jag vill vara med!

OnlineYoga, Yoga Online - med Malin Spindel

Hur går det till?

Vad behöver jag?

Du får en videolänk innan passet börjar

När du bokar får du inloggningsuppgifter som du behöver för att logga in i mötet på ZOOM. Det är samma uppgifter varje gång. Appen är kostnadsfri.

Jag öppnar videolänken ca 15 minuter innan passet börjar, och då är det fritt fram att logga in. Det är viktigt att du loggar in minst 5 minuter innan så att vi ser att all teknik fungerar som den ska.

När du är med på passet så får du gärna ha på din kamera och ha din mikrofon avstängd. På det sätt så kan jag se dig och ge bättre instruktioner.

Instruktioner till ZOOM hittar du här, eller i bokningsbekräftelsen du får efter du bokat.

Till YinYoga

Till YinYoga behöver du mjuka kläder och ett skönt underlag som en yogamatta, filt, madrass eller säng. Det kan även vara bra att ha ett gäng kuddar och filtar för stöd. Har du yogabolster eller block kan du självklart använda det.

Gör gärna din plats mysig och se till att du får lugn och ro. Förbered gärna för att ha igång spellistan som du får inför varför pass. Den kan hjälpa till att sortera ut bakgrundsljus och hjälpa till att slappna av.

Till Yoga Nidra

Till Nidra behöver du egentligen bara dig själv och en plats att sitta eller ligga bekvämt, samt en filt att lägga över dig. Vill du ha en ögonkudde, sänka ner belysningen och ha ett par kuddar under knäna, eller en kudde under huvudet kan du ha det. Gör det riktigt bekvämt för Dig!

Till Flödande Yoga

Till flödande yoga behöver du mjuka kläder som ex. träningskläder och ett underlag som en yoga- eller pilatesmatta. Det är bra om mattan har lite grepp så att den inte glider mot golvet, eller att dina händer glider för mycket. Det är inte nödvändigt dock, det går att yoga även direkt på golvet.

Det kan vara bra att ha en filt och ett par kuddar som du kan sitta på, ha under ett knä, eller lägga filten över dig i vilan på slutet. Gillar du att använda block eller bolster kan du göra det, men det är inget jag vanligtvis instruerar i då många inte har tillgång till det.

Gör gärna din plats mysig och se till att du får lugn och ro. Förbered gärna för att ha igång spellistan som du får inför varför pass. Den kan hjälpa till att hitta fokus och ge energi till passet.

Vanliga frågor om OnlineYoga

Jag är nybörjare, passar OnlineYoga mig?
Behöver jag rikta kameran mot mig?
Jag har artros, knäproblem eller är väldigt stel, kan jag yoga då?
Jag har ont i ryggen, kan jag yoga då?
Jag känner mig stel efter passet, är det dåligt?