ParkYoga & LiveYoga i Sollentuna, Edsviken

Under de varma vår- och sommarmånaderna har jag Yinyoga och Flödande Global Yoga i parken vid Edsbergs slott i Sollentuna, precis vid idylliska Edsviken. Du kan vara med på plats eller live via Facebook!

Information

ParkYogan för 2021 är över för i år. Välkommen nästa år!

Tider & priser
Om ParkYoga
Om LiveYoga
Yogatyper & nivå
Karta Edsbergs slott

Vid dåligt väder, läs mer här 

Boka

OBS! Det är viktigt att du bokar även om du har klippkort, så att jag vet hur många som kommer och kan nå dig vid dåligt väder. Du behöver inte avboka ifall passet ställs in.

Vill du yoga hemifrån?

Då kan du få tillgång till inspelade pass som du kan kan göra när som helst och oavsett var du är!
Du hittar mig även på SoundCloud och YouTube.

Till inspelade pass

Att yinyoga med Malin gör mig mer närvarande i kroppen. Jag blir medveten om min andning och kan släppa på spänningar. Efter passet känner jag mig mer utvilad och lättare i kroppen.

- Moa, danslärare

En kurs som har fått mig att reflektera över min egna återhämtning och göra förändringar i min vardag. Har lärt mig att det inte behöver vara så stora saker som gör att man finner mer harmoni och balans.

- Rebecka

Jag har lärt mig att längre tillfällen för återhämtning är otroligt givande och nyttigt för kropp och knopp. Jag har särskilt uppskattat den öppna stämningen som tillåtit skratt, tårar och lugn. Det är OK att låta kroppens alla känslor bubbla upp och varje tillfälle har rensat tankarna. Jag har känt mig mer harmonisk tack vare kursen!

- Helena