Villkor

När du skickar mail om bokning betyder det att bokningen är genomförd. Gäller dock ej bokningsförfrågan till Personlig yoga, utan först när tid och plats är bekräftade.

Enligt lagen har du 14 dagars ångerrätt när du handlar online, fr.o.m. det datum som du genomfört bokningen.

Kurser och enstaka tillfällen är bindande efter de 14 dagarna och kan återbetalas mot uppvisande av läkarintyg. Detta är för att de är beroende av ett visst antal deltagare för att starta. Platsen kan även överlämnas till en annan person, skicka mig i så fall kontaktuppgifter innan kursen startar till malin@breathingyoga.se.

Kurser är de tjänster som har fler än ett tillfälle. Gäller även "Enstaka tillfälle", men ej "Drop-in".

"Drop-in"-tillfällen kan avbokas fram till 2 timmar innan passet startar. Därefter tas hela avgiften ut. Det gör du genom att maila till malin@breathingyoga.se.

Personlig yoga och mindre grupp kan avbokas fram till 48 timmar innan passet startar. Sen avbokning mellan 24-48 timmar innan passet börjar tas 50% av avgiften ut. För avbokningar som sker senare än 24 timmar innan passet, tas hela avgiften ut.

Om du inte dyker upp på den bokade tiden tas hela avgiften ut.
Skulle jag av någon anledning vara tvungen att ställa in, tas självklart ingen avgift och återbetalning av hela summan sker.

Ibland händer oförutsedda händelser och jag gör så gott jag kan för att möta dig och hitta en så bra lösning som möjligt för oss båda.

Har du frågor angånede villkoren maila till malin@breathingyoga.se

Mvh,
Malin Spindel